Første slaget ved Tarragona

Første slaget ved Tarragona var intet tradisjonelt sjøslag, den spanske grunngående forsyningsflåten av åredrevne fartøyer som galeier forsøkt å ta seg forbi den fransk-katalanske blokadeflåten som sperret sjøveiene inn til byen Tarragona. I flere dager manøvrerte spanierne seg forbi de franske krigsskipene og slått vekk de tallmessig undertallige fiendtlige galeiene, men ikke uten tap.

García de Toledo klart å ta seg inn til den beleirede byen Tarragona i sørlige Catalonia med de nødvendige forsyningene for den spanske garnisonen som holdt ut. Men forbindelsen kunne ikke opprettholdes under det fiendtlige presset fra de Sourdis som tok en galei meat tenderiser tool. Et nytt sjøslag tok seg til den 20 small waterproof bag for swimming. august, det andre slaget ved Tarragona som var ikke avgjørende for utfallet av beleiringen av Tarragona. Det katalanske opprøret som varte fram til 1659, var en strid om de strategiske besittelsene der partene tok i bruk alle ressurser inkluderte sjøstyrkene microplane meat tenderizer. De fleste sjøslagene i denne krigen var en del av beleiringer eller offensiver mot byer og festninger.