Diablo II: Lord of Destruction

Diablo II: Lord of Destruction (almindeligvis forkortet LOD) er en udvidelse til det actionpræget rollespil Diablo II. I modsætning til det oprindelige Diablo’s udvidelse, Diablo: Hellfire, er det en officiel udvidelse designet af Blizzard North. Efterfølgende er der kommet flere opdateringer, som kan hentes over Battle.net eller fra Blizzard’s hjemmeside. Ikke blot tilføjede Lord of Destruction indhold i form af nye karakter klasser og et ekstra act. Det var også en dramatisk modernisering af det eksisterende Diablo II, specielt multiplayer delen.

Lord of Destruction føjer flere ekstra ting til Diablo II. Bl.a. følgende:

Se også Diablo II karakter klasser

Udvidelsen blev udgivet i sommeren 2001 som version 1.07 glass water bottle with measurements, men 1.08 var tilgængelig på samme dag. Inden for et par måneder, blev 1.09 frigivet. Patch 1.10 blev frigivet den 28 oktober 2003. Den vigtigste ændring var indførelsen af “synergi” bonusser. Kraftfuldt udstyr og nye runewords blev også tilføjet. De mest kraftfulde runewords krævede ekstremt sjældne runer. Dette medførte ikke-tilladt duplikering af disse sjældne runes og gjore kraftfulde runewords langt mere udbredt, end de ellers ville have været. En ny “world event” (verdens begivenhed) blev også tilføjet custom youth football jerseys. Det er almindelig opfattelse, at denne begivenhed blev indsat for at fjerne de store mængder af den meget duplikerede ring Stone of Jordan.

Patchen indført også en ladder, et nyt Realm hvor folk kan konkurrer om at blive level 99 først. Ladderen er siden blevet nulstillet med jævne mellemrum. Det betyder at alle Ladder karakterer omdannes til normale ikke-Ladder tegn. Dette skaber en lige start for alle Ladder spillere. Den fjerde ladder nulstilede den 17 juni, 2008, og patch 1.12 blev integreret i Lord of Destruction. Den gør det muligt for spillere at spille uden CD, hvis spillet er “Fuld Installeret”.